loader image

Iskustva naših partnera

K18 Hair obožavaju brojni svjetski celebrityji ali i mnogi naši partneri

Usuđejem se reći da frizerska industrija zaslužuje najbolje, a proizvodi K18 nam to i sami govore. Ovi revolucionarni proizvodi su ono za čim tragamo godinama. Već pri prvom korištenju poklanjaju nam odlične rezultate. Maska K18 prodire u središte svake oštećene vlasi te zahvaljujući svojoj savršenoj veličini i strukturi, povezuje prekinute lance i obnavlja disulfidne veze. Kosa je nakon samo nekoliko tretmana od 4 minute obnovljena, vraćena joj je snaga, mekoća, glatkost i lepršavost.
Preporučujem svim kolegama i našim klijentima da upoznaju ovo čudo. Garantiram rezultati će vas ostaviti bez daha.

Anita Jukić

vlasnica frizerskog salona "Anita", Vitez

K18 su REVOLUCIONARNI proizvodi. Prvi proizvodi u svijetu koji koriste molekularnu tehnologiju i garantuju do 94% bolju kosu nakon bilo koje vrste farbanja kose.
 
Ponosni smo što smo Vam predstavili K18 proizvode kao prvi salon u Bosni i Hercegovini u kojem možete dobiti ovu vrstu usluge.

Senad Šehić

vlasnik frizerskih salona "Image", Sarajevo

Zadovoljstvo je koristiti K18 masku i sprej za kosu! K18hair karakterizira jednostavnost u primjeni, no rezultati su zadivljujući: oštećene kose mojih klijentica vraćaju se u izvorno, mladenačko stanje, zahvaljujući patentiranom peptidu koji povezuje lance i obnavlja disulfidne veze.

K18, topla preporuka za oštećenu, iscrpljenu i beživotnu kosu,

Vedran Garić

vlasnik frizerskog salona "One", Vitez

K-18 je nadmašio sva moja očekivanja! Riječ je o prvom tretmanu koji za 4 minute prodire u korteks vlasi i veže sve prekinute disulfidne veze u kosi. Do sada smo imali priliku upoznati nebrojene preparate s istom namjenom, no nažalost nisu bili u stanju revitalizirati kosu kao što to čini K18. Hvala im na desetljeću modernog, biotehnološkog istraživanja za proizvod koji je ispunio sve zahtjeve frizera. K18 je donio revoluciju i potpuni preokret u njezi i tretiranju kose! Za postizanje vrhunskih rezultata, preporučujem K18 svojim kolegama i klijentima!

Sanja Čurković

vlasnik frizerskog salona "Sanja", Tomislavgrad

Pomaci su vidljivi već nakon prvog testiranja. Imao samo priliku testirati brojne tretmane za zaštitu kose, naravno svaki je imao manu i potrebnu korekciju/primjedbu.

Testirajući K18 Mask i K18 Mist tražio sam im nedostatak i pokušavao ih usporediti s prethodnim tretmanima, međutim NE! Pred ovaj patentirani peptid stavio sam totalno oštećenu kosu kojoj nije preostajalo ništa drugo nego šišanje. Uskočili smo u ovaj izazov kao pravi eksperiment radeći kolorizaciju i osvježenje postojeće boje, koristeći K18 Mist. Klijentica se nije mogla nadiviti novom preporođenom stanju kose, ja sam ostao pozitivno zatečen!

K18 vidim kao glavni alat svakog frizera u borbi protiv iscrpljenja i oštećenja nastalih tijekom tretmana kose. Dapače, što je kosa u lošijem stanju, to će K18 dati bolje rezultate!

K18 mi je donio širinu i prostor u novim tehnika i izazovima pred koje me vodi svijet frizera i stilizacije kose, zato ga biram i preporučujemo svojim kolegama i klijentima ❤

Sanin Fazlić

vlasnik frizerskog salona "Studio Maestro", Vitez

K18 je trenutno najbolji proizvod za njegu kose u svijetu i s ponosom ga mogu prva u Mostaru ponuditi svojim klijenticama.
Koristeći molekularnu tehnologiju napravili su proizvod koji u 4 minute dovodi kosu do savršenstva!
Drage kolege, K18 je proizvod koji MORATE imati u svom salonu!

Dženita Boloban

vlasnik frizerskog salona "Džana", Mostar

Želimo čuti vaše mišljenje, pošaljite nam recenziju

Mi smo tu zbog vas i vaše mišljenje, prijedlozi i pohvale omogućuju nam da se razvijamo i budemo sve bolji.